0

Vacation Tervezési Utazási tippek, hogy időt és pénzt megtakarítani

Tervez nyaralást igényel sok tervezés és irányítás. Egy csomó dolgot kell kezelni, mielőtt a nyaralás. Pénzt és időt a fő szempontok, amelyek fontos szerepet játszanak a folyamatban készül a vakáció. Bár lehet, hogy egy kis időt tervezni, de az eredmény, hogy jön ki, amikor a folyamat kiegyenlíti az összes többi dolog. Kövesse a listát a tippeket, amelyek tökéletes megtakarítás pénzt és időt a vakáció ideje alatt.

1. Tervezés: Az első követendő tartja rendkívüli fontosságú, hogy a nyaralás költségvetés-barát. Felmérjük a pénzügyi helyzetét, dönt a cél, lefoglalni a jegyeket, és előre a következő lépésre.

2. Legyen rugalmas: Maradjunk rugalmas a dátumot egy másik módja a pénzt takaríthatunk során a vakáció. Foglaljon járatokat időpontokban, amikor a viteldíjak alacsony, így egy hatalmas összeg takarítható meg.

3. Utazás Váll Szezon: A kirándulás lehet venni bármely időpontban, hanem utazik, közben a vállát szezonban, vagy a holtszezon van egy jobb módja a megtakarítás pénzt, és elkerülve a tömeget, hogy akadályozzák az elérhetőségi különböző helyekre.

Paul bica – 2010

4. Keresse akciós ajánlatok: Több utazási weboldalak és a vállalatok csomagokat létrehozni, és nem foglalkozik az utazók számára. Iratkozzon fel az exkluzív ajánlatokat mindet, és megragad az egyik, hogy a maximális előnye. Book járat / jegyek összehasonlítása után az összes ajánlat.

5. A közösségi média: Social Media egy nagyszerű eszköz, amely segít összekötő különböző emberek, a közösségek és helyeken. Kihasználják a szociális média és böngészni a különböző utazási weboldalak igényelni a promóciós ajánlatok, amelyek kizárólag elérhető a következő forrásokból.

6. előre lefoglalni: Ha a tervezés történik, lefoglalni a jegyeket és szállást előre. Így előzetes foglalás nem csak biztosítja a problémamentes utazás, hanem segít abban, hogy az előnyöket, mint például az alacsony árak, több lehetőséget és választási lehetőséget.

7. Jut Nyelv: Nyelv segíthet utazók abban, hogy a bennfentes információ, így feladatuk egyszerű és kényelmes. Csatlakozás a helyi emberek annak érdekében, hogy a Bennfentes, hogy lehet használni a további utat.

Sami Keinänen – 2003

8. Vegye BKV: Miután elérte a kívánt célt, választhatja áthaladó tömegközlekedési, hogy vágja le a költségeket az ingázás. A lehető legjobban használja ki ezeket figyelembe útvonal térképek és útmutatók helyet találni könnyen.

9. szállítására extra készpénzt /: Az a pénznem átváltási arányok eltérőek lehetnek a különböző országokban. Figyelembe extra készpénzt a utazás kezdetén csökkenti a pénzt költenek konvertáló valuta. Egy csomó pénzt kap mentett elfogadásával ezt a technikát.

10. Legyen az olcsóbb szállások: találni egy olcsó szállást egy másik módja, hogy pénzt takarít meg, miközben utazik. Tartózkodik a hostel vagy egy családbarát helyeket és szállodák jár nagy lehetőségek ragadt a költségvetést.

11. törvény és végrehajtása Óvatosan: ismételje meg az első lépést újra és felülvizsgálja az egész folyamat. Megvalósítása ötletek kurátora a tervezés során tesz egy jó erőfeszítés pénzt és időt kezelése. Bölcsen jár, és válaszd a jobb.

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.