0

Tippek a megtalálása a legjobb golfpályák a látogatás

Ha szeretné, hogy elérje a linkeket, megtalálja a csodálatos helyen játszani a világ minden tájáról. Meg tudja tervezni egy teljes nyaralás körül a játékot, vagy ha csak tervezi, hogy beleférjen egy pár lyuk közben meglátogatott egy új helyre. Bármilyen típusú utazás azt tervezi, akkor meg kell határoznia, hogy a legjobb golfpályák, így a lehető legtöbbet hozza ki az élményt amíg ott van.

Íme néhány tipp, hogyan lehet megtalálni a legjobb zöldek, ha utazik el otthonról: Ismerje pálya jellemzői

Jenny Brown – 2011

Minden golfpályák vannak kialakítva, egy kicsit másképp. Persze, a végeredmény az, hogy a labdát a lyukba, de előfordulhat, hogy ez több mint dombos terepen, foglalkozni hatalmas sandbars, vagy kezelheti egyéb akadályok az út mentén. Egyes helyeken vannak kialakítva, egy szakmai készség készlet, míg mások jönnek létre amatőrök észben. Ezek kínálnak a teljes 18 lyuk, vagy esetleg csak ajánlani kilenc. Győződjön meg róla, hogy pontosan tudja, mit várnak el a zöld, mielőtt regisztrál egy játék. Nem lesz működő korlátozott ideig, és nem akarja vesztegetni rá egy kielégítő játék.

Keresse helyek nyilvánosak

Néhány a legjobb golfpályák a világon nem nyilvánosak. Általában kell egy tagsági az ország klub, vagy a zöldek magukat.Ha csak látogató, akkor nem valószínű, hogy fektessenek be a tagság. Győződjön meg róla, hogy megtudja, hogy a pálya nyitva áll a nagyközönség előtt tedd a listán. Nem akarja megvárni, amíg te elfordult az ajtót, hogy megtudja, hogy nem lesz képes ott játszani.

David Berkowitz – 2013

Még ha a golfpályák választhat nyitott a nyilvánosság számára, hogy továbbra is díjat számíthat fel a kiváltságot játszik. Ön is kell fizetnie további díjakat a kívánt elemeket. Egyes helyeken kedvezményt biztosítunk bizonyos időszakaiban a héten, vagy bizonyos napszakokban – általában a legkevésbé forgalmas napokon és időpontokban. Ha akarsz játszani valahol, hogy a díjak magas díjakat, akkor is, hogy az illeszkedjen a költségvetés tervezése során a játék, az egyik ilyen kedvezményes alkalommal. Add a caddy díjak és egyéb költségek, amivel szembe.

Játék a golf egy nagyszerű módja annak, hogy pihenjen, segít, hogy élvezze a nyaralás még. Megy az új golfpálya a vakáció segítségével élvezheti egy kis változatosság a játékot. Győződjön meg arról, hogy a kutatás lehetséges helyen játszani, mielőtt a menetrendet, hogy azok megfelelnek az Ön igényeinek és illeszkedik a költségvetést. Ezek a tippek segíthetnek azonosítani a megfelelő helyen játszani úgy, hogy a játék és nyaralás emlékezni.

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.