0

Hatékony módjai Utazás Tinik

Tizenéves a csodálatos átalakulás a családi életet, ahol látni sok változás. Ezek lehetnek kellemes és rendkívül kellemetlen is. Utazás tizenévesek gyakran nagyon nehéz a családok, különösen a szülők. Egyre még nagyobb baj, ha a 15 éves tini tekercs szemüket egy családi nyaralás tervet, és megvan a saját nyári tervet. Igen, akkor lesz igazán lehangoló a szülők. Mindössze annyit kell tennie, hogy szüntesse meg a szesz, és kap az a szint, a gyermek, aki nem egy kicsi többé. Íme néhány a leghasznosabb tippeket utazó tizenéves ha küzd a terveket.

1. delegálása
Mivel ők felnőnek, ők szeretik felelősség, ami rabul ejti őket. Tervezés a kalandok is, hogy örökre, és elrontja őket csak néhány másodpercet vesz igénybe. Utazás panaszkodik tizenévesek teheti meg lesz frusztrált könnyen. A legjobb módja annak, hogy elkerüljék ezt a nyomorúságos helyzet, hogy átruházza a kutató feladatokat a tini. Az is fontos, hogy a javaslatokat, miközben azt tervezi. Adj nekik egy maroknyi weboldalak, ahol el tudják készíteni egy értelmes útvonal mellett megszerezzék a költségvetési adatokat. Eltekintve attól, hogy őket érdekli, ez egy készség szükségük lesz egész életükben!

2. Keverjük össze a Interests
Generációs szakadék az egyik legnagyobb kihívást igazságokat az élet. Bár ők láthatók az élet minden területén, akkor szemtanúi, mint bármi az utazás során.

Tom Hall – 2014

A tini más és szeretne különböző tapasztalatok az életben, nem számít, milyen cél utazik. Meg kell változtatni a hozzáállást, mert nem árt, különböző érdekeket. Mivel ez egy olyan korban, egyre növekvő kíváncsisággal, akkor azt teszi lehetővé számukra, hogy amit kívánsz. Ez lehet, hogy az utazás egyre inkább hálás és élvezetes.

3. Azt kell Tér
Crankiness az, amit sok szülő tapasztalja, hogy a tizenéves érkezéskor. Ez nagyon természetes és nem kell aggódni. Csakúgy, mint a tini időt tölt egyedül a szobájukban felett hétvégén, utazás nem különbözik. Rendkívül fontos, hogy adjon nekik helyet, és lehetővé teszik számukra, hogy a saját. Kora reggel tervek és folyamatosan hogy útközben is, hogy azok a nyugtalan és szeszélyes. Hogy szimpatikus, hogy igényeik is segít fenntartani a békés utat a távoli országban. Egy fontos dolog, hogy emlékezzen, hogy nem kell, hogy húzza a tizenéves minden utazási terveket.

4. Tartsa a finom egyensúlyt kell szüntetniük, valamint Un-Plugging
Együtt sok igényeiket, tizenéves manapság szükség, hogy kapcsolatban maradjon a barátok nem számít, mennyire élvezetes az utazás lehet. Annak ellenére, hogy mindig meg kell ösztönözni a gyerekeket, hogy távol marad a modulokat, ha időt tölteni a családjával, soha ne legyen túl merev a a szabályokat. Ha megváltoztatja a szabályokat csak a pihenés, un-dugulás van nem egy jó ötlet, és teljesen tönkreteszi a tini utazás! Döntések, mint egy értelmes felnőtt rendkívül fontos.

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.